Join ons team!

Kom bij ons werken! Wij zijn een SaaS-organisatie gevestigd in Amsterdam. Onze core business? Innovatieve software die inzicht geeft in telefonische leads en het aantal conversies verhoogt. Hiermee kunnen onze klanten véél meer uit hun marketing halen. Onze tooling is door Emerce al 6 keer uitgeroepen tot #1 ‘Beste Analytics en Optimalisatie software’. En dat merken we, want we groeien razendsnel. Daarom hebben we jou nodig. Ben jij de Account Manager die wij zoeken? Twijfel niet en solliciteer direct op onze vacature.

Marketing

Wie ben jij?

Gewoon jezelf natuurlijk. Je hebt een drive om te scoren! Je bent klantvriendelijk, gepassioneerd en wil ten alle tijden de behoeften van de klant verder uitdiepen en deze vertalen naar verkoopkansen. Als Account Manager kun je goed luisteren, koopsignalen herkennen en prospects overtuigen van onze dienst. In accountmanagement of relatiebeheer heb je al eerdere ervaringen opgedaan, zodat jij zelfvertrouwen genoeg hebt om onze opdrachtgevers te woord te staan. Je bent creatief, gedreven en samen naar een gepaste oplossing zoeken is wat jou drijft.

In je werk ben je proactief, zelfstandig en je neemt je verantwoordelijkheid. Je bent leergierig en je ontwikkelt je graag door samen te werken met jouw collega’s.

En niet onbelangrijk: je houdt van een biertje, wijntje of frisje en een potje poolen of pingpongen op de vrijdagmiddag.

Wat ga je doen?

We dagen je graag uit. Als Account Manager ben je verantwoordelijk voor het gehele verkoopproces. Door (koude) acquisitie weet jij de juiste prospects te enthousiasmeren. Van de eerste kennismaking, het geven van een demo tot het meedenken over de strategie. Jij weet je doelstellingen te behalen. Daarnaast zie en benut jij kansen voor het uitbreiden van je al bestaande account portfolio.

Je wordt contactpersoon voor onze (potentiële) opdrachtgevers. Onder andere om hen te helpen starten, groeimogelijkheden te signaleren en ze te behouden. Jij zorgt ervoor dat vragen of acties worden uitgezet bij de juiste collega’s en adviseert over oplossingen waar nodig.

Wie zijn wij?

Wij zijn trots. Want AdCalls is dé Nederlandse marktleider op het gebied van call tracking. Wij zijn een succesvolle organisatie met jonge professionals en een hoop ambitie! Ons team bestaat uit specialisten, developers, marketeers, partner managers en supportmedewerkers, die allemaal een hoop ambitie hebben. Wij zijn een platte organisatie die openstaat voor jouw ideeën. Daarnaast voel je je gelijk thuis zodra je ons gezellige kantoor binnenstapt.

Met onze software helpen wij bedrijven groeien. Dagelijks meten wij duizenden oproepen en miljoenen bezoekers per maand voor onze opdrachtgevers. Wij willen groeien. En daar kan jij ons bij helpen!

Wat bieden wij?

Een uitdagende functie met bonusregeling en een fijne werkplek in een klein-maar-fijn-team. Betrokken begeleiding. Ruimte voor initiatief en zelfontwikkeling Bij ons kun je jouw vaardigheden verder ontwikkelen in een fulltime functie. Je kunt rekenen op gezellige teamuitjes, lekkere lunches samen met je collega’s en op vrijdag proosten we samen op een goede werkweek!

Ons kantoor in Amsterdam is met het openbaar vervoer goed bereikbaar. De kosten die je maakt voor het reizen krijg je vergoed. Woon jij op fietsafstand of fiets jij liever vanaf een station, dan regelen wij een Swapfiets. Thuiswerken is mogelijk en ook hier krijg je de dagen dat je thuis werkt een thuiswerkvergoeding.

Ben jij klaar voor de uitdaging?

Laat je gegevens, CV en een korte motivatie achter en wij bellen je zo snel mogelijk!

Heb je nog vragen over de vacature? Neem dan contact met ons op via sollicitatie@adcalls.nl of bel +31 (0)20 214 8800.

Solliciteer!

    Stay informed
    Subscribe to our newsletter